Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

Soms zou ik mijn kind echt achter het behang kunnen plakken - hoe parental burn-out voorkomen

Hoe komt het toch dat je telkens vastloopt? Waarom begin je te roepen, al wil je dat niet? Waarom mondt elke ochtend uit in een strijd?
Hoe kan je als ouder – overrompeld door advies van je omgeving – krachtig en bewust opvoeden?

Eerst wil ik je geruststellen: het is heel normaal dat het (weleens) misloopt in de dagelijkse drukte van een gezin. Dat ligt niet aan jou. En dat ligt niet aan je kind. Maar als je niet uit de vicieuze cirkel raakt, wil je natuurlijk begrijpen wat er fout loopt. En liever nog: je wil een oplossing.

Tijdens het webinar geef ik je inzicht in het mechanisme dat ervoor zorgt dat de bom barst, dat jij je geduld verliest of dat een situatie uitdraait op een machtsspel. Al wil je nog zo hard dat het niet gebeurt.

In een volgende stap moedig ik je aan: durf kijken naar wat er fout loopt. Wat gebeurt er hier en nu dat het met dit kind ontspoort?  Zo ontdek je waardevolle informatie die het begin kan zijn van verandering.

Zodat je je geduld niet zo snel verliest bijvoorbeeld, of hoe de avondspits in huis weer fijn wordt voor iedereen of hoe je komaf maakt met dat schuldgevoel.

Tijdens dit gratis webinar geef ik je graag dat duwtje in de rug zodat jij als ouder weer durft vertrouwen op je eigen kracht. Want alleen jij weet wat jij en je kind nodig hebben.
Het webinar wordt gegeven door Joke Van Hoeck
Ik ben kinderpsycholoog en kinderpsychotherapeut van opleiding. 
De boekenwijsheid over de ontwikkeling van kinderen en opvoeden, kwam dus in eerste instantie daarvan ;) 
 
De praktijk? Die leerde ik als mama van drie kinderen (3, 12, 15) in een nieuw samengesteld gezin en uit mijn 18 jaar ervaring in het werken met kinderen, ouders, leerlingen en studenten.
 
Voor Corona had ik mijn fysieke werkplek zowel in Leuven, PraxisP, het praktijkcentrum van de faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen van de KULeuven, als in de bosrijke omgeving van Huize Chartreuze, Holsbeek.

Deel dit webinar