Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
Als ouder wil je graag dat je kind kan uitgroeien tot iemand die met zelfvertrouwen de wereld in stapt zodat nieuwe situaties en uitdagingen geen rem zijn.
Je hoopt dat je kind een eigen plek kan vinden die past bij wie je kind is, zodat het kan genieten van wat het leven allemaal te bieden heeft.
Je zou graag zien gebeuren dat je kind de talenten die het heeft mee gekregen, kan ontdekken en ten volle kan benutten. 

Wat is dat "zelfvertrouwen"? Wat kan jij als ouder hierin betekenen voor je kind?
Vooraleer je kind op eigen benen kan staan, is er nog zoveel dat het moet leren.  Hoe houd je dan de balans tussen helpen en zelf laten doen?
Je wil dat je kind een eigen mening leert te ontwikkelen en daarvoor op een respectvolle manier voor opkomt zonder over zich heen te laten lopen. Tegelijkertijd zijn er de regels en grenzen in jouw gezin. Sluit het één het ander uit?

Wat hebben kinderen nodig om goed te gedijen en echt te floreren?
Tijdens het webinar neem ik je mee in de hedendaagse inzichten in wat kinderen helpt om zich te ontwikkelen en wat jij als ouder kan doen om dit natuurlijk proces te ondersteunen.
Want ja, we worden allemaal geboren met een innerlijke drive om te groeien, net als planten. Alleen is het niet evident om je eigen stevig innerlijk kompas te behouden en verder uit te bouwen.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden geef ik mee wat jij als ouder hiervoor kan doen.
Bovendien heeft onderzoek uitgewezen dat als je dit proces kan ondersteunen er niet alleen voor zorgt dat je kind zich beter in zijn/haar vel voelt, het heeft als leuk neveneffect dat je kind ook gaat luisteren omdat het wil en niet omdat het moet ;-)
Presentatie door
Joke Van Hoeck

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Na je inschrijving ontvang je alle praktische info per e-mail. 


Deel dit webinar